Polsk, dansk, tysk, engelsk, spansk, fransk, russisk, italiensk, you name it!

Alle typer af oversættelser og tolkning til og fra alle sprog!

Har du eller din virksomhed brug for oversættelse af en større eller mindre tekst, er
Stanislaw.dk I/S en oplagt samarbejdspartner. Hos os får du professionelle sprogløsninger og oversættelser skræddersyet til dine behov på et kvalificeret højt fagligt niveau. Vi arbejder sammen med autoriserede translatører og kan ved juridiske dokumenter tilføje verifikationsunderskrift.

Alle typer af oversættelse og tolkning:

  • Alle slags oversættelser mellem dansk, engelsk, tysk, polsk m.m.
  • Oversættelse af brochurer, undervisningsmaterialer, dokumenter, breve m.m.
  • Tekniske dokumenter/instruktioner, vedtægter, samarbejdsaftaler
  • Vi har en adresse både i Danmark og Polen

Vi løser altid vores opgaver hurtigts muligt. Til vores opgaver fastholder vi også lave priser uden fordyrende mellemled.

Vi laver også svorede oversættelser som:
Fødselsattester, ægteskab, skilsmisse, strafferegistre, eksamensbeviser, certifikater, forsikring dokumenter og alle former for officielle breve.

Grundig og korrekt oversættelse af brochurer, kontrakter, produktblade m.v.

Oversættelse til polsk - en sprogmæssig udfordring

Samhandel med Polen udgør en sprogmæssig udfordring for mange danske virksomheder, idet engelsk ikke er særligt udbredt uden for de større byer som Gdańsk, Warszawa, Łódz og Kraków.
Mange kan dog kommunikere på enten russisk eller tysk, men korrekt oversættelse fra dansk til polsk eller polsk til dansk er alligevel et væsentligt element i at opnå et succesfuldt samarbejde med polske virksomheder.
Det er særligt relevant med dansk-polsk og polsk-dansk oversættelse, når virksomheder ønsker at afsætte deres varer og/eller serviceydelser i det polske marked, eller hvis der skal indgås kontrakter, forhandleraftaler eller aftaler om produktion i Polen.

Vi påtager os alle typer af oversætteler og tolkeopgaver – tøv derfor ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave på mail@stanislaw.dk

 

Fordele ved at bruge polsk tolk fra Stanislaw.dk

Har du brug for en pålidelig polsk tolk, oversætter eller translatør?

Til vores oversættelser fastholder vi lave priser uden fordyrende mellemled. Vi har stor forståelse for såvel den danske som den polske kultur, derfor vil vi ofte kunne bidrage til dybere forståelse, ud over den sproglige, mellem de to parter.

Kontakt os idag!

 

Der er ingen overraskelser hos os! Også når det gælder prisen for en ordre! Vi beregner prisen samt leveringsdato til kunden inden vi går i gang med opgaven. Du skal bare sende dokumenterne til et gratis, ikke bindende estimat til: mail@stanislaw.dk

Læs mere her