Information

Læs venligst, før du sender tekster til oversættelse

Stanislaw.dk I/S er et oversættelsesbureau dannet af flere statsautoriserede translatører, tolke og oversættere med forskellige ekspertiser og sprogkombinationer. Hos Stanislaw.dk får du altid den højeste kvalitet af oversættelser til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Alle former for oversættelser
Stanislaw.dk råder over alle former oversættelser til og fra alle sprog. Gennem årene har vi specialuddannet ekspertise i næsten alle fagområder i oversættelsesbranchen.

Kun det bedste er godt nok
Vores mål er at være EU’s bedste oversættelsesbureau. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger en translatør, tolk eller en oversætter til den pågældende opgave.

Vi har mange års erfaring med oversættelser indenfor f.eks. virksomhedsprofiler, tekniske manualer, forretningsbreve og brugervejledninger. Der er visse detaljer I som kunde bør være opmærksom på, før I sender materialet til Stanislaw.dk:

Afse tilstrækkelig tid til oversættelsen. Hasteoversættelser koster mere.

Sørg for at oversætteren får den endelige tekst sammen med eventuelle tabeller og billeder. Husk at angive navn og kontaktinformationer på den person, vi kan kontakte vedrørende eventuelle spørgsmål angående teksten.

Oversætteren bør informeres om formålet med oversættelsen og hvilken læserkreds den er ment for. Sørg for at oversætteren får det materiale, som vil afhjælpe arbejdet, f.eks. tidligere korrespondance, publikationer eller oversættelser, ordlister m.v. Hvis teksten indeholder citater, bør I vedlægge det oprindelige citat eller kildeoplysninger vedr. citatet.

Hvis du har skrevet/lavet din egen oversættelse, som du ønsker stiliseret, så skal den oprindelige tekst vedlægges, ellers kan oversætterens opgave blive uoverkommelig. Hvis du vil ændre noget i den færdige tekst, vil det være i begge parters interesse, at du aftaler det med oversætteren. Lad oversætteren læse korrektur.

Vi påtager os alle typer af oversættelser og tolkeopgaver – tøv derfor ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

LÆS: Vilkår, salgs- og leveringsbetingelser ved bestilling hos Stanislaw.dk I/S

Bank og virksomheds oplysninger:

For udenlandske transaktioner:

IBAN: DK3630000011144446
SWIFT: DABADKKK
PayPal: mail@stanislaw.dk


 

Fordele ved at bruge polsk tolk fra Stanislaw.dk

Har du brug for en pålidelig polsk tolk, polsk oversætter eller translatør?

Til vores oversættelser fastholder vi lave priser uden fordyrende mellemled. Vi har stor forståelse for såvel den danske som den polske kultur, derfor vil vi ofte kunne bidrage til dybere forståelse, ud over den sproglige, mellem de to parter.

Kontakt os idag!

 

Der er ingen overraskelser hos os! Også når det gælder prisen for en ordre! Vi beregner prisen samt leveringsdato til kunden inden vi går i gang med opgaven. Du skal bare sende dokumenterne til et gratis, ikke bindende estimat til: mail@stanislaw.dk

Læs mere her